Riddled TV Repair Forum
Service Menu and Manual Schematics
 
   
 FAQFAQ   SearchSearch   RegisterRegister 
   Log inLog in 
Vizio VP422HDTV10A plasma no pic    
Post new topic   Reply to topic    Riddled TV Repair Forum Index -> TV Repair
 
Author Message
_Paul
Guest





PostPosted: Tue Sep 22, 2009 10:50 am    Post subject: Vizio VP422HDTV10A plasma no pic Reply with quote

Have this Vizio VP422HDTV10A, barely out of warranty, can't find a
service or training manual anywhere yet.
It seems to power up at plug in and won't turn off/on, draws about a 1/2
amp current, appears to have the major voltages as far as Vs, Va, etc., and
the lesser voltages that I can find marked (5V, 12V, etc). Heat sinks get
warm all over it. But no picture whatsoever. Also the blue VIZIO logo on
the front doesn't light up. The only two boards available, that I can find,
are the power supply and main (digital) board. I'm leaning toward the main
(brain) board, since there's no logo or response to buttons, and there's
voltages everywhere, but I'd sure like to verify it if I could find a
manual, or any second opinions are always welcome.
Thanks for any help.
Google

PostPost subject: Advertisement

nobbyv



Joined: 08 Nov 2009
Posts: 3
Location: NH

PostPosted: Sun Nov 08, 2009 8:49 am    Post subject: Re: Vizio VP422HDTV10A plasma no pic Reply with quote

Any progress here? I've got a Vizio VP50HDTV10A with the same symptoms. I do have the service manual for your TV I can send you.
mariusz



Joined: 30 Nov 2008
Posts: 12

PostPosted: Fri Nov 20, 2009 7:47 pm    Post subject: Reply with quote

I just repaired mine that was doing the same thing,It was the main board that has all the inputs and the tuner.I cant say for sure yours is the same without seeing it but it sounds like it.
nobbyv



Joined: 08 Nov 2009
Posts: 3
Location: NH

PostPosted: Sun Nov 22, 2009 11:30 am    Post subject: Reply with quote

Can you clarify the exact part # you replaced? On mine, the board that has MOST of the inputs (HDMI, component, etc) does NOT have the tuner; the tuner is on the board just to the right of that one. Just want to make sure I am replacing the same part.
Thanks!
russm



Joined: 19 Jan 2010
Posts: 1

PostPosted: Tue Jan 19, 2010 8:20 pm    Post subject: did you get it woking? Reply with quote

I have same set and same problem, was going to order logic board. Did you get yours working?
Google

PostPost subject: Advertisement

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Riddled TV Repair Forum Index -> TV Repair All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 


Disclaimer: All information provided by RiddledTV is strictly for information purposes only. Please observe all warnings displayed on your electronic
devices. This information should only be used to help diagnose work, and all service should be performed by a qualified technician.
Contact Us       Privacy Policy       Copyright © 2015 RiddledTV.com       Advertise on RiddedTV.com